Concursuri

Image and video hosting by TinyPic

*Doar pentru fanii Tokio Hotel din România*
*Romanian Tokio Hotel fans only*

Pentru a intra în spiritul sărbătorilor de iarnă, Fan Club-ul Oficial Tokio Hotel România vine cu un concurs special pentru voi!

» Ce aveţi de făcut?

1. Să daţi LIKE paginii Tokio Hotel Romania @ facebook.
2. Să lăsaţi un COMENTARIU la această imagine, unde să scrieţi o urare către Tokio Hotel. Urarea poate fi de Crăciun, de Anul Nou etc., atâta timp cât este în spiritul Sărbătorilor de Iarnă. Si poate fi in romana, engleza sau germana!

Ambele condiţii sunt obligatorii!

» Durata concursului şi modalitatea de extragere a câştigătorului:

Concursul începe astazi, 6 decembrie 2014 şi durează până pe data de 7 ianuarie 2014, ora 20:00.
Câştigătorii vor fi anunţaţi pe pagina de Facebook, pe 8 ianuarie 2014.

Vom avea 5 premii: 3 premii mari, pentru care câştigătorii vor fi aleşi prin intermediul Random.org, 1 premiu pentru cea mai frumoasă urare (pe care o vom alege noi) si 1 premiu de popularitate, acordat comentariului/urării cu cele mai multe like-uri strânse. Aşadar, invitaţi-vă prietenii să vă susţină!

» Ce puteţi câştiga?

Premiile constau în:
» Premiile 1 – 3: cate 1 CD Tokio Hotel „Kings of Suburbia”, editia standard + 1 revistă (Bravo Germania nr. 36/2014 – articol cu Tokio Hotel SAU Popcorn Ungaria nr. 11-12/2014 – poster cu Tokio Hotel SAU Bravo Ungaria nr. 12/2014 – poster cu Tokio Hotel) 1 photo poster, 1 calendar 2015
» Premiul pentru cea mai drăguţă urare: 1 CD Zimmer 483 (varianta pentru Romania), 1 revistă Popcorn Poszter Extra (giga poster cu Tokio Hotel), 1 photo sticker, 1 calendar 2015
» Premiul de popularitate: 1 CD Humanoid (varianta pentru Romania), 1 revistă Der Spiegel (nr. 39/2014, articol cu Tokio Hotel), 1 photo sticker, 1 calendar 2015

Cele 3 CD-uri “Kings of Suburbia” sunt oferite de GetMusic Ro, cărora le mulţumim foarte mult!

Pentru orice nelămuriri sau întrebări, ne puteţi trimite un mesaj privat (aici, pe pagina de Facebook) sau un e-mail la concurs@tokiohotel-fanclub.ro !

De asemenea, vă invităm să daţi ”Share” la concurs, pentru a anunţa şi alţi fani Tokio Hotel despre acesta.

Vom reveni cu poze cu premiile puse la bataie!

Vă dorim mult succes şi vă aşteptăm să vă înscrieţi în număr cât mai mare!

Image

! Concursul se adreseaza doar pentru fanii Tokio Hotel din Romania !
! This contest is for Romanian Tokio Hotel fans only !

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, pentru a intra in spiritul acestor sarbatori, Fan Club-ul Oficial Tokio Hotel Romania aduce un concurs pentru fanii trupei. Asadar, pregatiti-va ghetutele pentru a primi bunatatile din sacul Motului.

Ce aveti de facut?

1. Sa dati LIKE la imagine .
2. Sa lasati un COMENTARIU la imagine, cu textul “Particip la Concursul de Craciun!”.

Ambele conditii sunt obligatorii!

Durata concursului si modalitatea de extragere a castigatorului:

Concursul incepe astazi, 6 decembrie 2013 si dureaza pana pe data de 25 decembrie 2013, ora 20:00.
In ceea ce priveste extragerea, dupa validarea participantilor, numele fiecarui participant va fi notat pe un biletel, dupa care se va efectua o extragere, ce va fi filmata. Astfel, castigatorii vor fi anuntati pe pagina de facebook, pe data de 26 decembrie 2013.

Ce puteti castiga?

Premiile constau in:

Premiul 1: Single Tokio Hotel Scream America + Calendar 2014 + 1 Photo Poster + insigna Tokio Hotel
Premiul 2: Album Tokio Hotel Zimmer 483 + 1 Photo Poster + insigna Tokio Hotel
Premiul 3: Calendar 2014 + 1 Photo Poster + insigna Tokio Hotel
Premiile 4-7: 4 poze cu Tokio Hotel + insigna Tokio Hotel

Pentru orice nelamuriri, intrebari si altele, ne puteti trimite un mesaj privat pe Facebook, un post pe forum sau un e-mail la concurs@tokiohotel-fanclub.ro !

De asemenea, va invitam sa dati share la concurs, pentru a anunta si alti fani Tokio Hotel despre acesta. In plus, in albumul Concursuri organizate de Tokio Hotel Official Fanclub Romania gasiti imagini cu premiile care va asteapta!

Va dorim mult succes si va asteptam sa va inscrieti in numar cat mai mare!

Asteptarea a ajuns la final si acum putem vedea cine sunt castigatorii Competitiei de Craciun Tokio Hotel 2012!

Aliens din 36 de tari din toata lumea au fost creativi si ne-au impresionat nu doar cu talentul lor, dar si cu ideile si detaliile de care au dat dovada. A fost distractiv sa urmarim toate intrarile si nu a fost usor sa alegem castigatorii! Ati muncit mult la intrarile trimise si apreciem tot efortul depus! Speram ca veti aprecia si voi intrarile castigatorilor, la fel cum le-am apreciat si noi si, cine stie, poate veti gasi inspiratia de a crea una voi insiva pentru prietenii vostri Aliens, pentru urmatorul sezon festiv.

Image and video hosting by  TinyPic

Felicitari tuturor castigatorilor si multumim pentru participarea voastra si pentru ca ati facut aceasta competitie distractiva pentru toti! Daca va numarati printre castigatori, va rugam sa va trimiteti datele (Nume, adresa, tara complete), la adresa de e-mail: thchristmascard@gmail.com

Si restul intrarilor au fost superbe si vrem sa le vedeti si voi. De aceea le vom posta astazi, pe pagina de Facebook

Va multumim pentru tot sprijinul vostru, Aliens!

Image and video hosting by TinyPic
<< Competiţia de Crăciun Tokio Hotel >>


Ho Ho Ho! Este timpul să fim din nou voioşi! Am intrat deja în spiritul sărbătorilor anul acesta şi dorim să-l simţiţi şi voi, alături de noi şi de fandom-ul Tokio Hotel din întreaga lume (asta dacă nu cumva îl simţiţi deja). 2012 a fost un an liniştit pentru fani, aşadar, cu ajutorul vostru, vrem să transformăm această Competiţie de Crăciun în ceva amuzant. Noi, FanClub-urile Tokio Hotel, am realizat partea noastră de treabă şi am pus deoparte nişte premii grozave şi de colecţie pentru voi. Acum, este rândul vostru să ne demonstraţi că sunteţi în spiritul sărbătorilor şi că sunteţi creativi. Pentru asta, trebuie să vă înscrieţi în concurs cu ceva personalizat, după cum vă dictează inima de fani. Tot ce aveţi de făcut este să creaţi o felicitare de Crăciun, cu tema Tokio Hotel! Sună bine, nu-i aşa? Atunci puneţi mâna pe hârtia colorată, stickerele şi decoraţiunile de Crăciun, sclipici şi lipici şi creaţi cea mai fabuloasă felicitare de Crăciun, cu tema Tokio Hotel!

Continue Reading

{nl}

Mai este doar o saptamana pana cand se incheie votarea pentru MTV EMA 2010 si Fancluburile Oficiale din intreaga lume s-au gandit sa faca un nou concurs pentru voi! Ce este mai bine decat Tokio Hotel castigand un premiu ca MTV Europe Music Award?

[full-link]Mai mult…[/full-link]

[more]

{nl}

Mai este doar o saptamana pana cand se incheie votarea pentru MTV EMA 2010 si Fancluburile Oficiale din intreaga lume s-au gandit sa faca un nou concurs pentru voi! Ce este mai bine decat Tokio Hotel castigand un premiu ca MTV Europe Music Award? Fanii castigand premii!!Si noi avem cateva premii pentru voi, care le puteti castiga.De la CD-uri cu autografele baietiilor pana la tricouri si port-fard! Dar, mai este un lucru important: fanii nu pot castiga, daca TH nu castiga. Este correct, nu?Asa ca misiunea voastra, aliens, este sa votati sis a fiti siguri ca TH castiga premiul MTV Europe Music Awards pentru Best World Stage Performance. Si daca castiga, tu poti castiga unul din minunatele noastre premii!! Ce trebuie sa faceti:
* Votati pentru Tokio Hotel ca sa castige MTV EMA pentru World Stage Performance http://ema.mtv.ro/artisti/tokio-hotel
* Trimteti un email cu numele complet,tara si subiectul “I have voted for Tokio Hotel” la EMAcontest@gmail.com
Votarea pentru EMA se termina in 4 noiembrie 2010 si deadline-ul sa trimite-ti emailurile este 5 noiembrie 2010 Nu uitati: trebuie sa votati pana nu mai puteti sis a ii faceti pe TH castigatori sau NU o sa se aleaga un castigator.Mai jos aveti cateva din minunatele premii care puteti sa le castigati: Plus! Alaturati-va noua si faniilor din intreaga lume folosind hastag-ul #EMATH pe Twitter ca sa faceti aceasta ultima saptamana de votare si mai frumoasa. Spuneti de cate ori i-ati votat, creeati jocuri de votare sau organizati momente in care sa voteze toata lumea. Impartasiti orice legat de votare si faceti aceasta experienta cat mai placata pentru voi impreuna cu alti fani in ziua EMA: 7 noiembrie 2010 Daca Tokio Hotel castiga EMA-ul pentru Best World Stage Performance, castigatorii vor fi anuntati pe site-urile Fancluburilor participante in 8 noiembrie 2010. Haideti sa votam, aliens!! Fancluburile voastre oficiale Austria, Belgia, Canada, Cehia, Danemarca, Germania, Finlanda, Franta, Lituania, Filipine, Romania, Rusia, Spania, Olanda, Ucraina, Olanda si Marea Britanie Nota
Conditii:
* Tokio Hotel trebuie sa castige premiul MTV EMA Best World Stage Performance ca sa puteti castiga
* Castigatorii o sa fie alesi la intamplare
* Toate premiile o sa fie alocate ca tombola si doar un email va fi considerat valabil
* Pot participa fanii din toata lumea