Premii

Image and video hosting by TinyPic Tokio Hotel sunt nominalizati in editia de anul acesta a premiilor BillBoard Fan Army Face-Off. Artistii sunt impartiti in categorii, Tokio Hotel aflandu-se in categoria Rock Bracket.

Incepand de astazi, 9 iulie 2015, se poate vota in runda 1, unde Tokio Hotel sunt impotriva celor de la Kiss.

Pentru a VOTA, click aici: Fan Army Face-Off 2015 @ Billboard!

Tokio Hotel au participat, pe 13 noiembrie 2014, la Premiile 40 América, din Buenos Aires, Argentina. Cu aceasta ocazie au interpretat “Love Who Loves You Back”, “Girl Got a Gun”, “Louder than Love” si “Monsoon”. De asemenea, au acordat si cateva interviuri.

Tokio Hotel interpretand “Love Who Loves You Back”, “Girl Got a Gun”, “Louder than Love” si “Monsoon”, la Premiile 40 América, in Buenos Aires, Argentina (13.11.2014)

De asemenea, pe pagina de forum veti gasi si alte video-uri, de pe Covorul Rosu, pentru si poze de la evenimentele unde au participat Tokio Hotel.

Tokio Hotel, pe paginile de facebook si twitter gasi ultimele noutati si actualizari.

Pe 11 Noiembrie 2014, Tokio Hotel au sustinut o sesiune de autografe pentru fanii mexicani, in Mexico City, iar pe 12 noiembrie 2014 au acordat o serie de interviuri pentru presa.

De asemenea, Tokio Hotel au participat pe data de 12 Noiembrie 2014, la Premiile Telehit, din Mexico City, Mexic.

Tokio Hotel interpretand “Loves Who Loves You Back”, “Girl Got a Gun” si “Monsoon”, la Premiile Telehit, in Mexico City, Mexic (12.11.2014):

De asemenea, pe pagina de forum veti gasi link-uri catre interviurile acordate de Tokio Hotel, precum si poze de la evenimentele unde au participat.

Totodata, pe pagina de facebook si twitter veti gasi ultimele noutati si actualizari.

Image and video hosting by  TinyPic

Astazi, 17 martie 2014, a inceput votarea la MTV Musical March Madness 2014, iar Tokio Hotel se afla printre cele 64 de trupe nominalizate.

Astfel, competitia este impartita in 6 runde, prima incepand astazi, iar castigatorul va fi anuntat pe 9 aprilie 2014.

Pentru a-i sustine pe Tokio Hotel, trebuie sa intrati pe website-ul celor de la MMM.MTV.com, sa va logati via facebook, twitter sau e-mail si sa votati.

De asemenea, pentru ultimele noutati si informatii, legate de competitie, va asteptam pe pagina de forum.

 

 

Image and video hosting by TinyPic

In cadrul premiilor MTV Europe Music Awards de anul acesta, ce se vor desfasura la Amsterdam, pe data de 10 noiembrie 2013, se regaseste si categoria ‘Biggest Fans‘, unde Tokio Hotel au sansa de a fi nominalizati pentru un premiu.

Astfel, la aceasta categorie, se incepe prin afisarea unei liste de 15 artisti, iar fanii sunt invitati sa isi sustina favoritii, prin cumularea unor punctaje. Incepand cu data de 8 septembrie si pana pe data de 17 septembrie, MTV va elimina, zilnic, cate un artist, cu cel mai mic punctaj cumulat.

Iar, in urma acestei actiuni, pe data de 17 septembrie 2013 se vor anunta cei 5 artisti nominalizati oficiali, in categoria ‘Biggest Fans‘, unde votarea va dura pana pe data de 8 noiembrie 2013!

Pentru a putea vota, trebuie sa intrati pe MTVEMA.com, sa va logati printr-un cont de facebook sau twitter sau cu o adresa de e-mail pentru a va inscrie pentru o echipa si sa adunati puncte. Cum puteti aduna puncte aflati AICI, iar regulamentul oficial il gasiti AICI.

Totodata, pe pagina de forum veti gasi si alte informatii, precum si ultimele noutati legate de votare.

Image and video hosting by TinyPicFanii Tokio Hotel, ‘Aliens‘ au primit o nominalizare la editia 2013 a premiilor MTV O Music Awards! Nominalizarea este in categoria ‘Fan Army FTW‘, categorie cu care ne-am obisnuit si din editiile anterioare.

Astfel, pentru a putea vota, trebuie sa va logati via facebook sau twitter, pe website, AICI.

Sesiunea de votare a inceput astazi, 16 mai 2013, iar anuntarea castigatorilor va avea loc pe data de 19 iunie 2013! Pana atunci, votati, votati, votati!