Interviuri

Tokio Hotel au participat, pe 13 noiembrie 2014, la Premiile 40 América, din Buenos Aires, Argentina. Cu aceasta ocazie au interpretat “Love Who Loves You Back”, “Girl Got a Gun”, “Louder than Love” si “Monsoon”. De asemenea, au acordat si cateva interviuri.

Tokio Hotel interpretand “Love Who Loves You Back”, “Girl Got a Gun”, “Louder than Love” si “Monsoon”, la Premiile 40 América, in Buenos Aires, Argentina (13.11.2014)

De asemenea, pe pagina de forum veti gasi si alte video-uri, de pe Covorul Rosu, pentru si poze de la evenimentele unde au participat Tokio Hotel.

Tokio Hotel, pe paginile de facebook si twitter gasi ultimele noutati si actualizari.

Pe 11 Noiembrie 2014, Tokio Hotel au sustinut o sesiune de autografe pentru fanii mexicani, in Mexico City, iar pe 12 noiembrie 2014 au acordat o serie de interviuri pentru presa.

De asemenea, Tokio Hotel au participat pe data de 12 Noiembrie 2014, la Premiile Telehit, din Mexico City, Mexic.

Tokio Hotel interpretand “Loves Who Loves You Back”, “Girl Got a Gun” si “Monsoon”, la Premiile Telehit, in Mexico City, Mexic (12.11.2014):

De asemenea, pe pagina de forum veti gasi link-uri catre interviurile acordate de Tokio Hotel, precum si poze de la evenimentele unde au participat.

Totodata, pe pagina de facebook si twitter veti gasi ultimele noutati si actualizari.

Bill si Tom Kaulitz au participat, in cadrul acestei saptamanii, la diverse emisiuni radio & TV, unde au acordat interviuri si au interpretat variante acustice ale noilor piese lansate.

Mai jos gasiti interviurile:

Interviu pentru KROQ (28.10.2014): Ascultati AICI.

Interpretare varianta acustica “Love Who Loves You Back” la KROQ (28.10.2014): Ascultati AICI.

Interviu pentru emisiunea Loveline (27.10.2014):

 

Broadcast live streaming video on Ustream

Interviu pentru postul TV CBS L.A. (29.10.2014): Urmariti AICI.

Interviu pentru AfterBuzz TV (29.10.2014):

Tokio Hotel au participat ieri, 8 octombrie 2014, la Radio NRJ, din Paris, Franta, la o sesiune de LIVE Twitcam, unde au sustinut un interviu. De asemenea, acestia au cantat, in direct, in varianta acustica, piesa “Love Who Loves You Back” si au raspuns la intrebarile fanilor, venite via telefon.

Pe pagina de forum veti gasi poze de la Radio NRJ, iar mai jos interviurile si intrepretarea live a “LWLYB”:

Live Twitcam:

“Love Who Loves You Back” – varianta acustica, live la Radio NRJ:

Interviu la Radio NRJ – Tokio Hotel raspund la intrebarile fanilor: